Contact

Contactgegevens

Telefonisch : 06 –2195 3754
E-mail : info@praktijkladuc.nl
Beveiligde ZorgMail : praktijkladuc@ringamsterdam.nl

 

Wachttijden

De wachtlijst is doorgaans 3-6 maanden, en soms gesloten omdat de wachttijd anders langer dan 6 maanden zou gaan duren. U kunt mij in dat geval wel maandelijks mailen of er al weer plek is. Ook kan ik u op weg helpen met zoeken naar een andere ISTDP- of AFT- therapeut.

Indien er wél plek is op de wachtlijst kunt u normaliter al wel vrij snel terecht voor een telefonische screening en/of vragen, veelal in de week daarna. Indien u tijdens de telefonische pre-intake geschikt lijkt volgt daarna achtereenvolgens : de wachtlijst, de proefbehandeling, de intakegesprekken en dan pas na de behandeling.

 

Aanmeldprocedure

Geschiktheid voor ISTDP-therapie bij mij zal dus allereerst met u samen worden onderzocht tijdens een telefonische pre-intake (45 minuten). U kunt hiervoor contact met mij opnemen om dit samen in te plannen. Het plannen van deze afspraak gaat telefonisch het meest eenvoudig, u kunt mij bellen op : 06 – 2195 3754. Meestal bel ik dan binnen een dag terug, indien u belt na woensdag dan bel ik meestal terug aan het begin van de volgende week. U kunt mij ook eerst mailen via : info@praktijkladuc.nl, of beveiligd mailen via ZorgMail : praktijkladuc@ringamsterdam.nl. Na het inplannen van de telefonische pre intake stuur ik u nadere informatie toe over de pre intake, de benodigdheden voor vergoeding van de gesprekken (zoals een correcte verwijsbrief), de registratie in mijn Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), de video-opnames, en het verloop van de wachtlijst en het vervolg van de intake procedure.

In het kort volgt na de wachtlijst het kennismakingsgesprek, die zal bestaan uit een korte proefbehandeling van 60 minuten. Meestal hebben we dan al wel een indruk van de geschiktheid voor de behandeling bij mij, definitieve geschiktheid kan echter pas worden vastgesteld na de intake gesprekken (en zo nodig 5-10 aanvullende proef-behandelsessies.

 

Video opnames

Alle gesprekken zullen op video worden opgenomen voor mogelijke intervisie- en supervisie doeleinden.
Indien u niet in behandeling komt worden de banden direct gewist. Uiteraard kunt U ten aller tijde ook zelf verzoeken om de opnames te wissen. Na de behandeling worden de opnames vernietigd. Voor privacy informatie zie het reglement.